Cartaleg spaarsysteem

Het "Cartaleg spaarsysteem" is een software-pakket dat gebruik maakt van een kaartlezer / -schrijver in combinatie met een magneetstrippas. Deze pas is goed te vergelijken met een bankpas.
Het "Cartaleg spaarsysteem" is ontstaan uit een samenwerkingsverband van Level 5 Technologies en Xander's Coiffure gevestigd te Montfoort.

Uit dit samenwerkingsverband is gebleken dat er binnen de kappersbranche een behoefte bestaat aan een eenvoudig en betaalbaar spaarsysteem. De vaak gebruikte spaarkaarten en zegels blijken in de praktijk een kostbare en arbeidsintensieve oplossing.

 
Uit onderzoek is gebleken dat bestaande geautomatiseerde systemen vaak een te grote investering zijn voor kleine ondernemers. Daarnaast blijken deze systemen vaak teveel functionaliteiten te bevatten waardoor de effectiviteit teniet wordt gedaan.

Om toch aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij het "Cartaleg spaarsysteem" ontwikkeld. Het Cartaleg spaarsysteem stelt u in staat om met een lage investering op eenvoudige wijze een marketingcampagne te voeren.
 
Het Cartaleg spaarsysteem heeft de volgende voordelen:
Lage investering ten opzichte van andere oplossingen
Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
In te stellen naar uw eigen wensen
Eenvoudig uw klantgegevens bijhouden
Makkelijk en snel te installeren

Maatwerk

Hoewel er veel software op de markt is, is het moeilijk een softwarepakket te vinden dat precies aan uw eisen voldoet.
Vaak mist u de voor belangrijke onderdelen, terwijl er veel functionaliteiten in standaardsoftware aanwezig zijn die u nooit zult gebruiken.

Een oplossing voor dit probleem is het zelf laten ontwikkelen van uw software door Level 5 Technologies. Door middel van gesprekken met onze consultant(s) wordt een ontwerp gemaakt van de te ontwikkelen softwareapplicatie, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en eisen.

Naar aanleiding van deze gesprek(ken) wordt u vervolgens een vrijblijvende offerte aangeboden, waarin de te ontwikkelen applicatie wordt uiteengezet.

We bieden de volgende maatwerkoplossingen aan tegen gunstige tarieven:

  • Management Informatie Systemen
  • E-Commerce oplossingen
  • Websites


  • Daarnaast kunt u uw eigen automatiseringsprobleem aan ons voorleggen, waarna wij voor u een oplossing zoeken.
     
    Wilt u meer weten over maatwerk en over de mogelijkheden voor u en uw bedrijf, neem dan contact op met Level 5 Technologies.